2021 en şık ve en güzel saat modelleri! 2021 saat modası hakkında bilmeniz gerekenler

Bu senenin yeni saat trendiler oldukça merak ediliyor. Kadın erkek en çok sevilen aksesuarlardan biri saatlerdir. Kıyafeti tamamlayıcı olan bu aksesuarlar hem şık hem de spor birçok farklı seçeneklerle bu seneye de damga vurmaya hazırlanıyor. Gelin hep birlikte zamansız modeller içeren 2021’in saat modellerini inceleyelim…

2021’de dünya çapında etkisini göstermeye başlayan ve kısa bir süre içerisinde pandemi haline gelen koronavirüs sebebiyle, trendler değişmeye devam ediyor. Bu sene yeni sezon saat modellerine baktığımızda birbirinde şık ve gösterişli saatler görüyoruz. Yeni trend saat modellerinin tasarımı yapılırken hem kullanım kolaylığı hem de kullanıcı rahatlığına göze çarpıyor. Ayrıca çok şık bir görünüme sahip olan kol saatleri kıyafetinize uyum sağlayacak. Saat modelleri bu senede oldukça kullanışlı görünüyor. Birçok kadının zevkine hitap eden kol saatleri farklı fiyat aralığında bulmak mümkün. Bu sene vitrinlerde saat modellerinde sade modeller yer alıyor. Bu sade modelleri birçok farklı renkte müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Markalar tasarımlarını modaseverlerle buluşturmaya bu yılda devam ediyor. İşte bunlardan bazıları:

EN GÜZEL SAAT MODELLERİ 2021

Yeni moda döneminde dikkat çekici bir saat kullanmak istiyorsanız siz de silikon kayışlı, pastel renklere sahip modellere göz atabilirsiniz.

Skagen Kol Saati ve 4 Yedek Kordon
1.980,00 TL

Daniel Klein 8680161723189 Kadın Kol Saati
211,50 TL

Skagen Bayan Kol Saati
1.494,00 TL

Michael Kors Kadın Kol Saati
754,20 TL

Geçen sene moda olan pastel renklerin bu senede karşımıza çıkıyor. Bu dönem dikkat çekici bir saat kullanmak istiyorsanız siz de silikon kayışlı, pastel renklere sahip saat modellerine göz atabilirsiniz. 

Lacoste Kadın Pembe Saat
1035 TL

Renkli saat modası 2021’de kendisini güçlü bir şekilde gösterecek diyebiliriz.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir