2021 kış en güzel takı trendleri En güzel takı modelleri

Görünümü anında bambaşka bir havaya büründürebilen küpeler, kolyeler, bileklikler veya yüzükler kadınların en sevdiği aksesuarların başında geliyor. Gün içerisinde yaptığımı kombine göre seçtiğimiz takılar bize özel olsa da ara sıra takı trendlerini de göz önünde bulundurmak gerekiyor. 2021 Sonbahar/ Kış sezonunun öne çıkan takı-mücevher trendlerini derledik.

Takı seçimleri yapılırken dikkat edilmesi gereken iki noktadan ilki günün trendleri, diğeri ise yaş aralığı olabilir. Takı seçiminde günün trendlerini moda olan form, renk ve tarzları belirlerken, yaş aralığı trend olmayı da etkiliyor. Son dönemde genç kadınların takı tercihleri de genellikle trendleri takip ettiğini gösteriyor. Günümüzün trendleri aksesuarlarda daha maksimalist tarzları öne çıkarıyor. Sadelik, küçük takılar, düz formlar bir süreliğine rafa kalkmış gibi gözüküyor. Üst üste kullanılan kolyeler, büyük, sallantılı küpeler, şıkırtılı ve yine üst üste çok sayıda kullanılan bileklikler ve kişiselleştirilebilir formlar genel tarzı desteklemek için kullanılıyor. Peki kış 2021’in takı trendleri nelerdir? En güzel takı modelleri sizler için derledik.

KIŞ 2021 TAKI TRENDLERİ

Küpe Seçimleri

Karakteristik ve belirgin küpeler son birkaç mevsim için mutlaka sahip olunması gereken parçalardan ve henüz tahtlarını başka tarzlara devretmeye niyetli görünmüyorlar.

Küpelerin popülerlikleri boylarıyla orantılı olarak da artıyor. Yeni sezonda küpe tercihi  büyük ve gösterişli parçalara yöneliyor.

Kendi moda güncellemelerini bulabildikleri en uzun ve en öne çıkan küpelerle yapıyorlar.

Halka küpelerin modası hiçbir zaman geçmiyor. 

Yelpaze biçiminde açılan, altın renkleriyle zenginleştirilmiş küpeler de en sevilenlerden olarak öne çıkıyor.

Son dönemde kalp, yıldız, çiçek gibi formlarda tasarlanmış ve omuz üzerine kadar uzananları tercih ediliyor. 

Kolyeler 

Kolyelerde tek bir ürün kullanımı modası neredeyse bitti.

Üst üste dört veya beş tane kolyenin verdiği zengin görüntü, dönemin maksimalist stilini vurgulamak için kullanılıyor.

Küpelerde seçilen antika sikke görünümlü, altın kolyeler çok sevilerek takılıyor.

Kolye ucu kullanmayı sevmeyenler için de çok uygun ürünlerden biri olan altın zincir ise neredeyse tüm farklı formlarıyla boyunları süslüyor.

Bileklikler

Bileklikler ise iki zıt formun öncülüğünde ilerliyor.

İlki kelepçe formlu bilezikler, ikincisi ise yine altın renginde, küçük zincirlerin dolanmasıyla veya üst üste takılmasıyla elde edilen daha karmaşık görünümlü olanlar.

Kelepçe formlu takılarda yeni jenerasyon en çok ham, doğal görünümlü olanları, adeta elde dövülerek hazırlanmış gibi gözükenleri tercih ediyor.

Büyüklük ve gösteriş, seçimlerde yine odak noktası olarak gözüküyor. Gümüş rengine tutkusu olanlar ise bunların dev incilerle bir araya getirilmiş olanlarını seçiyor.

Yüzükler

Halhallar

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir