2021 kış için en şık kadın örgü atkı modelleri

Her kadın kışın soğukta bile güzel görünmek ister. Ancak kış mevsiminde hem soğuk havalara karşı korunmak hem de güzel görünmek için ceketlerin, paltoların üstüne modaya uygun güzel atkı modellerini tercih edebilirsiniz. Bu tür aksesuarları birkaç sezon boyunca takabilirsiniz. Peki en güzel kışlık örgü atkı modelleri nelerdir? Sizler için 2021 yılında moda olacak en güzel örgü atkı modellerini araştırdık.

Her sene olduğu gibi 2020/2021’de de örme atkılar moda olmaya devam ediyor. Bu yüzden devreye anneler, büyükanneleri sokuyoruz. Eğer örmeyi beceremiyorsanız ve çevrenizde size atkı örecek kimseler yoksa kıyafet mağazalarından temin edebilirsiniz. Yün ipliği tercih edin, o zaman sadece şık değil, aynı zamanda çok sıcak olacak. Birbirinden güzel ve kalın olan atkı modellerini kabanlarınızla uyum sağlayacak şekilde kombinleyebilir güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. 2021 kış sezonu için en iyi örgü atkı modellerine bir göz atalım.

EN GÜZEL 2020/2021 ÖRGÜ ATKI MODELLERİ

Örgü atkılar bu senede popüler olacak. Soğuk kış günlerinde tasarımcılar örgü atkı kullanmayı öneriyorlar. 


Uzun geniş atkı modelleri modaya geri döndü. Şimdilik, bunları birkaç kez büküp geri sararak çok katmanlı bir büyük boy efekti oluşturmak en iyisidir.

Farklı örgü modelleri, değişik çizgiler, göze çarpmayan renkler gibi düz renkler seçin.

Bu sene hem kalın atkı modelleri hem de kalın ipten yapılmış düz renkte atkı modelleri çok moda.

2020/2021 örgü atkı modasında yıllardır kadınların vazgeçemediği püsküllü örgü atkılar yine moda olmaya devam ediyor.

Örgü atkılarla salaş kazakları kombin ederek sokak stilinde feminen bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bu sezonda pastel tonlarında hazırlanan atkı kreasyonunda şapkalarla atkıların muhteşem uyumuyla kendinizi harika hissedeceksiniz. 

Kendinizde örebileceğiniz kalıp iple yapılan bu örgü atkı modellerini saç renginize yakın tonlarda örüp bir bütünlük yakalayabilirsiniz.

Örgü, püsküllü atkılar ile bu yılın en favorileri arasında yerini almayı başarıyor. Düz kabanlarla uyum sağlayan püsküllü atkılarla görünümünüzü hareketlendirebilirsiniz.

Bohem stil seven kadınların daha çok tercih ettiği bu atkı modeli mağazalarda çok uygun fiyatlara temin edebilirsiniz.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir