2022 İlkbahar trendleri!

Yılın ilk cemresinin düşmesiyle bahar da gelişini yavaş yavaş hissettirmeye başlarken sezonun değişiyor olması, artık gardıroplarımızda güncelleme yapmamız gerektiğini gösteriyor. Bunun için öncelikle 2022 İlkbahar ve Yaz trendlerinde yükselişe geçen parçaları bilmekte fayda var. İşte sizler için derlediğimiz 2022 İlkbahar Yaz trendleri…

Mart ayıyla birlikte 2022 yılının baharını karşılamaya sayılı günler kaldı diyebiliriz.  Stilistlerin her yıl mevsimine göre tasarladıkları kıyafetler kombinlerimizde bize ilham olmaya devam ediyor. Moda dünyası bu yılın kış ayını şık ve sıcak trendleriyle buluştururken ilk bahar ve yaz ayları için de detaylı dokunuşlar bırakmayı ihmal etmemiş. Baharı şık, renkli ve serin karşılamanız için 2022’nin ilkbahar ve yaz trendlerine yolculuk yaptık.

2022 İLKBAHAR TRENDLLERİ

  • Deri parçalar;

Deri parçalar

Deri parçalar trendler arasında her ne kadar kış aylarına uygun gibi görünse de ilkbaharı da karşılamak için kolları sıvadı. Kumaşı ve görünümüyle birlikte vazgeçilmezler arasında olan deri parçalar özellikle etek ve pantolonlarda ön planda olmayı başarıyor. 2022 yılında da deri parçalar trend listesinin başında olmak için bir hayli iddialı görünüyor.

  •  Okula dönüş zili çalıyor;

Okula dönüş zili çalıyor

Özellikle lise yıllarının unutulmaması, kıyafet tercihlerine de yansımaya başladı. Bunun üzerine moda sektörünün yaptığı empatiyle bu bahar okul kombinleri sokak stilindeki tercihlerin yerini alabilir. 

  • Renklerin buluşması;

Renklerin buluşması

2022 yılı için belirlenen ‘Very Peri’ renginin yanı sıra farklı tonlar da bu yılı canlandıracak. Stilistlerin fikirlerine göre artık aynı tonlar yerine zıt renklerin cümbüşünü kombin fikirlerinize katabilirsiniz. Nitekim bu yıl görsel standartların değiştiğini ünlü markalarından raflarında da görebilirsiniz. 

  • Takımla oynayın;

Takımla oynayın

Kombin yapmak bazı kadınların derdi haline gelebiliyorken şıklığı korumanın yolu uyumlu parçalardan destek almaktan geçiyor. Takım kıyafetlerle bu baharı gülerek karşılayabiliriz. 

  • Beyazın asaleti;

Beyazın asaleti

Bahar aylarının vazgeçilmez rengi beyaz, her tene uyum sağlamayı istediği yüzeyde desenlerinin hakim olmasıyla başarıyor. Tercih edilen kıyafetlerdeki minik dokunuşlardaki detaylarla kadınları masum ve naif bir görünüme ulaştıran beyazın, tahtına hangi renk varis olma cesaretinde bulunabilir?

  • Eteklerin hükmü;

Eteklerin hükmü

Artık mini etek dönemi geçiyor. Kesimleri ve ekose desenleriyle sokakların tozunu attıran uzun etekler 2022 ilkbahar ve yaz aylarına damgasını vurmaya geliyor. Yüksel bel rahatlığıyla tüm kadınların kurtarıcı parçaları arasında hükmünü sürdürüyor. 

  • Bohem tercihler;

Bohem tercihler

Bahar gecelerinin vazgeçilmesi bohem tarzlar bu yıl da sokaklarda yürüme hakkına sahip. Yaz akşamlarının sakinliğiyle uyum sağlayan ve daha dökümlü parçalardan oluşan bohem tavırlar bu seneye de damgasını vurmak için hazırlıklarını tamamladı. 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir