2022 yılına damgasını vuracak abaya modelleri!

Tesettür giyimin vazgeçilmezleri arasında olan abayalar bu yıl farklı tasarımlarıyla kadıların yüzlerini güldürüyor. 2022 abaya modellerinde tasarımcılar muhafazakar stillin genel kurallarını taşıyan ve şıklığını gizlemeyen alternatifler tasarlamış. Peki 2022 yılının abaya modelleri nelerdir? Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak sizler için araştırdı.

Tesettür dış giyim parçalarından biri olan abaya modelleri kendine yeni motifler katarak vitrinlerde yerini buluyor. Abayalar bol ve tesettür ölçülerine uygun kesimi ile kadınlar için artık kurtarıcı parça haline geldi. Geçmişin esintileriyle tesettürlü kadınların tercihlerine dokunan abayalar pratikliğiyle bu sene de ön plana çıkıyor. Görünümüne dikkat eden tesettürlü kadınların gardıroplarında mutlaka olması gereken yeni sezona damgasını vuracak abaya modelleri için Yasemin.com ekibinden muhabir Müge Çakmak sizler için 2022 parçalarını araştırdı. İşte 2022 yılına damgasını vuracak abaya modelleri.

2022 YILINA DAMGASINI VURACAK ABAYA MODELLERİ

  • Düğünlük abaya modelleri;

Düğünlük abaya modelleri

Düğünlük abaya modelleri genellikle işlemeli ve desenli tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. Dantel, boncuklar ve modern motifler hiç bu kadar şık durmamıştı.

  • Dubai stili abaya modelleri;

Dubai stili abaya modelleri

Bölgeye has bir stil yansıtan abayalar hem modern hem de geleneksel bir tarz kazandırıyor. Stilistlerin 2022 abaya modellerine kazandırdıkları kol manşetleri, yaka detayı ve kemer aksesuarları oldukça göz kamaştırsa da kıyafeti mütevazı duruştan geri bırakmamış.

  • Günlük abaya stili;

Günlük abaya stili

Tesettür giyimin olmazsa olmazı sadelik bu abaya modelleri üzerine de nakşedilmiş. Moda tasarımcıları bu sene, şık olduğu kadar mütevazı bir görünüm de kazandıran abayaların tesettürlü kadınlarla buluşmasına aracılık etti. Bu günlük modeller elbiselerle, etek veya pantolonların yanı sıra tunikle de hızlı bir şekilde stilize edilebilir.

  • Desenli abaya modelleri;

Desenli abaya modelleri

Sade ve düz bir formda tasarlanan desenli abayalara kemer, manşet, dantel, cep ve düğme detaylarıyla hareket kazanması sağlanabilir. Bu desenli modeller kadınları renkli ve zamansal enerjisiyle bahar coşkusuna taşıyor. 

  • Çiçek desenli abaya modelleri;

Çiçek desenli abaya modelleri

Güçlü ve doğal tonları desenlerinde barındıran çiçekli abaya modelleri zarif görünümüyle vitrinlerde yerini aldı. Modacıların 2022 yılı için stilize ettikleri ve bu yıla damgasını vuracak çiçek desenleri, kadınların gardırobunu zenginleştirmek için kolları sıvadı. 

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir